BOEIBOORDEN REINIGEN

Wilt u uw boeiboorden, dakgootranden of daklijsten laten reinigen in de regio Zeeuws-Vlaanderen? Dan is schoonmaakbedrijf Risseeuw uw ideale partner. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van houtwerk, kunststof of trespa rondom woningen.

Wanneer laten schoonmaken?

Net als bij meerdere schoonmaakwerkzaamheden is het aangeraden om uw boeiboorden te laten schoonmaken in het voorjaar. Het is aangeraden om uw boeiboorden één keer per jaar te laten schoonmaken om zo de levensduur te verlengen en de uitstraling van uw woning te behouden. Vogelpoep, mos, algen en neerslag zorgen zeer eenvoudig voor vervuiling op uw boeiboorden. Wanneer u deze vervuiling laat zitten wordt de kans op aanhechting van nieuw vuil aanzienlijk vergroot.

Hoe reinigen wij uw boeiboorden?

Het reinigen van uw daklijsten kan op verschillende manieren. Wij van schoonmaakbedrijf Risseeuw brengen op uw gehele boeiboord een wasmiddel aan waardoor het vuil loslaat. Vervolgens gaan wij er met osmosewater overheen zodat het er weer blinkend schoon uitziet. Ook is het mogelijk om een waxlaag te laten aanbrengen. Deze waxlaag zorgt voor meer bescherming en uitstel van nieuwe aanslag. Het reinigen op hoogte is voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over voldoende materiaal om ook op hoogte uw daklijsten te laten kunnen blinken. Besteed het karwei dus uit en voorkom gevaarlijke situaties.

Interesse?

Wilt u meer weten over het reinigen van uw boeiboorden? U kunt vrijblijvend bellen naar 0622710988 voor meer informatie over het schoonmaken van hout, kunststof of trespa rondom uw woning. Via het offerteformulier op de contactenpagina kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Wanneer u het formulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen van schoonmaakbedrijf Risseeuw

Wilt u op korte termijn schoonmaakwerkzaamheden laten uitvoeren aan uw woning? Bij schoonmaakbedrijf Risseeuw kunt u op korte termijn een afspraak maken, zo hoeft u nooit lang te wachten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.