DAKGOTEN LEEGHALEN

U kent het wel, een verstopping in uw dakgoot. Het water loopt over de dakgoot naar beneden en zorgt voor enige irritatie. Omdat een dakgoot vaak op grote hoogte zit wordt het leeghalen hiervan vaak gezien als een lastige of gevaarlijke klus. Wij van schoonmaakbedrijf Risseeuw helpen u graag bij het reinigen van uw dakgoot.

Problemen met uw dakgoot voorkomen

Om problemen met uw dakgoot te voorkomen adviseren wij om uw dakgoot jaarlijks een keer leeg te laten maken. Staat uw woning in een boomrijke omgeving, dan adviseren wij om het twee keer per jaar te laten legen. Gedurende het hele jaar valt er vuil in uw dakgoten. Vooral in de herfst kunnen er een groot aantal bladeren in uw dakgoten terecht komen. De bladeren en ander vuil kunnen voor een verstopte afvoer zorgen met wateroverlast tot gevolg. Overtollig water kan de bak doen scheuren of leiden tot lekkages. Wanneer het water langs uw muren naar beneden stroomt kan dit op zijn beurt weer zorgen voor schimmels.

Hoe reinigen wij uw dakgoot?

Wij gaan met ladders naar uw dakgoot toe. Wij maken de afvoer eerst vrij van bladeren en vuil. Vervolgens verwijderen wij al het vuil wat in uw dakgoot is gevestigd. We scheppen al het vuil in een emmer. Zo kunt u altijd zien hoeveel troep er uit uw dakgoot is gekomen. Weet u niet of er vuil in uw dakgoten zit? Wij van schoonmaakbedrijf Risseeuw komen graag eens langs om de situatie te bekijken.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over het laten leeghalen van uw dakgoot? U kunt vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer: 0622710988. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen via het offerteformulier op de contactenpagina. Na het invullen van het offerteformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.