SCHOORSTEENVEGEN

Zoekt u een schoorsteenveger in de regio Zeeuws-Vlaanderen? Stop met zoeken! Wij zijn gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen en kunnen uw schoorsteen op korte termijn nog vegen. Onderhoud van uw schoorsteen is erg belangrijk omdat het voorkomt dat vuil zich in het rookkanaal gaat ophopen.

Wanneer uw schoorsteen laten vegen?

Voor de brandveiligheid is het noodzakelijk om uw schoorsteen minstens één keer per jaar te laten vegen. De mate van het vuil in uw schoorsteen hangt af van uw stookgedrag. Bij het stoken van olie, kolen of hout ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes gaan zich hechten aan de wanden van uw rookkanaal, waardoor het kanaal verstop kan raken. De gevolgen van een verstopt rookkanaal kunnen zeer gevaarlijk zijn.

De schoorsteenveger van Zeeuws-Vlaanderen

Wij zijn bekende schoorsteenvegers in de regio Zeeuws-Vlaanderen en maken uw schoorsteen hoofdzakelijk via beneden uit schoon. Wij beschikken over verschillende borstels voor diverse typen rookkanalen. Tijdens het vegen van uw schoorsteen gebruiken wij doeken en een stofzuiger zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vuil in uw woonkamer. Schoonmaakbedrijf Risseeuw heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en daarom laten wij de omgeving altijd schoon achter.

Bewijs voor brandverzekering

Nadat wij uw schoorsteen onder handen hebben genomen krijgt u een bewijs voor de brandverzekering van ons. Zo kunt u altijd aantonen dat uw schoorsteen door een gespecialiseerd bedrijf is schoongemaakt.

Wilt u meer weten over schoorsteenvegen?

Heeft u nog vragen over het vegen van uw schoorsteen? Neem vrijblijvend contact op met 0622710988 of vul het offerteformulier in op de contactpagina. Na het invullen van het offerteformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen van schoonmaakbedrijf Risseeuw

Wilt u op korte termijn schoonmaakwerkzaamheden laten uitvoeren aan uw woning? Bij schoonmaakbedrijf Risseeuw kunt op korte termijn een afspraak maken, zo hoeft u nooit lang te wachten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.